Wat is Thinking-Sports Nederland?

De grote zenders hebben een zendwagen en personeel nodig. Jij en je vrienden alleen de mobiele app van Thinking Sports  om de evenementen en wedstrijden van jouw club op social media te brengen, zoals de wedstrijden van de grote clubs op TV worden gebracht. De Thinking Sports app is je centrale werkplek van jou als regisseur bij de wedstrijden van jouw club.

Jarenlang kijken mensen sport en tijdens de wedstrijddagen van grote clubs en spelers zijn ze gewend informatie te krijgen over gebeurtenissen op het moment dat deze zich voordoen. Spelersprofielen komen voorbij als ze scoren of in de fout gaan, statistieken over voorgaande wedstrijden worden erbij gehaald op stille momenten. Analyse van een situatie op het speelveld. Mensen zijn het helemaal gewend geraakt. Breng deze professionele sportervaring nu naar jouw club. Op de wedstrijddag zet je op een stil moment een analyse voor. Net voordat de wedstrijd begint, stel je alle spelers nog eens voor. Misschien stel je zelfs de tegenstander voor. Er is geen limiet aan wat er allemaal kan met de Thinking Sports app. Bovendien kan je live in beeld brengen wat er tijdens de wedstrijd gebeurd. Op een manier die op TV bij de professionele zenders niet zou misstaan.

Op je telefoon verzamel je beeldmateriaal, bijvoorbeeld interviews met coaches en spelers, analyses van de tegenstanders en spelersprofielen. De app is tevens de plek waar je instelt hoe je je grafieken en scores in beeld wilt hebben en hier verzamel je ook sponsormededelingen waar de club natuurlijk weer geld voor de clubkas mee kan verdienen. Op de wedstrijddag of de dagen naar de grote wedstrijd toe, zet je de informatie op de social media kanalen van de club. Dit betrekt volgers van de club en clubleden weer meer bij de club. En ook je sponsoren zullen blij zijn dat hun boodschappen zo gericht aan volgers van de club worden voorgezet. De technologie van de app staat tevens toe via fotoherkenning scores door te geven zodra deze op het scorebord verschijnen. En natuurlijk kun je ook video’s toevoegen gedurende de wedstrijd en ook analyses loslaten op wat er gebeurd tijdens de wedstrijd. En wat je in beeld brengt op social media kanalen ziet eruit alsof het door de professionals gemaakt is.

Voor Wie