Demo Thinking Sports App Aanvragen

Of Thinking-Sports iets voor jouw club is? Waarschijnlijk wel. In Engeland en Amerika zijn we al actief binnen hele diverse sporten, van American Football tot Golf en Rugby. Het kan allemaal prachtig en professioneel in beeld gebracht worden met onze app. Kijk hieronder maar eens hoe dat er uit komt te zien. Daar gaan jouw volgers en je sponsoren blij mee zijn….Waarom vraag je niet een demo aan zodat we kunnen komen laten zien wat de app voor jouw club kan doen? Of speel je er liever eerst zelf wat mee? Vraag dan een proefaccount van een week aan.

Voor beide aanvragen kun je het formulier hieronder gebruiken.

Hoi

leuk dat je een demo aanvraagt. Als je hieronder je gegevens achterlaat komen we er zo snel mogelijk bij je op terug.

Wat wil je aanvragen (verplicht)?

* Op Mobiel; klik op het keuze menu om de verschillende keuzes duidelijk te kunnen zien.

Wat is je rol binnen de club (verplicht)?

* Op Mobiel; klik op het keuze menu om de verschillende keuzes duidelijk te kunnen zien.

Voor ons is het belangrijk, zeker als we een demonstratie komen geven, dat we met de mensen praten die beslissingen kunnen nemen namens de club.

Is het voor jou mogelijk die mensen te verzamelen die na een succesvolle demo kunnen beslissen over het al dan niet in zee gaan met Thinking-Sports Nederland?
JaNee

Dank voor het invullen. In principe was dit het. Hieronder moet je in het kader van de AGV wetgeving nog wel even akkoord geven dat we je verder benaderen in het kader van deze informatie aanvraag. Mocht je teruggebeld willen worden dan kan je hieronder ook nog je telefoonnummer achterlaten.

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij zullen op geen enkele manier zaken als email en telefoonnummer doorgeven aan derde partijen.

Als je hieronder op verzenden drukt, verzend je de gegevens die je hierboven hebt ingevuld naar ons. Je moet hieronder in het kader van de privacy wetgeving (AVG) nog wel even aangeven dat je akkoord gaat dat wij deze gegevens gebruiken om contact met je op te nemen in het kader van je demo aanvraag. Dit contact kan per email zijn (zowel automatisch gegenereerde e-mails als persoonlijke emails) of per telefoon indien je je nummer hebt achter gelaten. Tevens ga je ermee akkoord dat we je af en toe op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen Thinking-Sports Nederland en je op de hoogte stellen van speciale aanbiedingen of ons referentie programma waarbij je kortingen krijgt door andere clubs aan te brengen. Als je deze nieuws e-mail niet meer wilt ontvangen, klik je op de uitschrijflink in één van de toegezonden e-mails.

Zo, dat is een heel verhaal. Ben je toch akkoord, geef dat dan svp hieronder aan.

Wil je geen demo aanvragen maar heb je een meer algemene vraag? Dan verwijzen we je graag door naar onze contact pagina. Kies deze pagina in het menu hierboven of de groene knop hieronder.

Contact