Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 5 maart 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://thinking-sports.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.3 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen. Zie ook deze site voor meer informatie omtrent de privacy policy van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacyverklaring
wpSGCacheBypass
Doel: Voor snelheid een statische voorstelling van de website kunnen laten zien.
Retentieperiode: 2 jaar
Beschrijving: Wordpress is een dynamisch platform waarbij simpel gezegd de content van onze pagina's iedere keer dat een bezoeker komt opnieuw gegenereerd wordt. In tegenstelling tot html. De sg optimizer plugin probeert zoveel mogelijk html na te bootsten. De cookie zorgt ervoor dat de html omzeilt kan worden, en dus de dynamische opbouw van content gebruikt kan worden, als de statische content voor deze bezoeker niet werkt.
Gebruikte namenDelen
sg optimizer, SG Optimizer Plugin, SiteGround Cache Optimizer Plugin, SG Cache Plugin, wpSGCacheBypassPrivacyverklaring
JetPack
Doel: Bepaalde optimalisaties qua snelheid en gegevens op onze site voor elkaar krijgen.
Retentieperiode: Tot 2 Jaar
Beschrijving: JetPack helpt ons meer inzicht in het gebruik van onze site te verzamelen. Wij krijgen deze gegevens geanonimiseerd te zien. Deze gegevens zijn voor ons dus nooit te herleiden tot een individuele gebruiker. Tevens maken wij in voorkomende gevallen gebruik van JetPack om marketing cookies te plaatsen. Deze cookies helpen ons bezoekers van onze site op andere sites of social media platforms nog eens te attenderen op onze site.
Gebruikte namenDelen
tk_tc, tk_qs, tk_ai, jetpackStatePrivacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namenDelen
_wordpress_Privacyverklaring
Algolia
Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Gebruikte namenDelen
algoliasearch-client-jsPrivacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacyverklaring
Twitter
Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
metrics_tokenPrivacyverklaring
Linkedin
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode: Maximaal 2 jaar.
Beschrijving: LinkedIn volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
X-LI-IDCPrivacyverklaring
Instagram
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Instagram gebruikt cookies om gebruikers te bereiken met gepersonaliseerde advertenties.
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacyverklaring
Google Fonts
Doel: Uitgebreidere fonts op onze website kunnen gebruiken
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
tcb_google_fontsPrivacyverklaring
Google Recaptcha
Doel: Voorkomen van Spam berichten en demo aanvragen op onze site
Retentieperiode: Sessieduur tot 6 Maanden
Beschrijving: Controleert anoniem of je een persoon bent om zo te voorkomen dat ‘spam bots’ bijvoorbeeld automatisch berichten sturen of commentaren achterlaten. Het IP adres wordt hierbij afgekort en daardoor anoniem gemaakt in landen die deel uitmaken van de EU. Het IP adres dat reCAPTCHA doorgeeft, wordt niet samengevoegd met andere data van Google. Bekijk de Google privacy informatie: https://policies.google.com/privacy?hl=nl De reCAPTCHA maakt gebruik van marketingcookies. Deze controleren of je een persoon en geen robot bent. Het voorkomt ook misbruik door bots.
Gebruikte namenDelen
NIDPrivacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namenDelen
NIDPrivacyverklaring
Don't Track Me Cookie
Doel: Zorgt dat cookies niet geplaatst worden als u deze voorkeur aangeeft.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Zorgt dat cookies niet geplaatst worden als u deze voorkeur aangeeft.
Gebruikte namenDelen
dont_track_mePrivacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namenDelen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namenDelen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxxPrivacyverklaring
WP Autosave
Doel: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Gebruikte namenDelen
wp-autosave-1Privacyverklaring
Stackify.com
Doel: Gebruikt door AdSense om doeltreffendheid van advertenties te meten (experimenteel)
Retentieperiode: 3 Maanden
Beschrijving: Ondank dat wij geen AdSense gebruiken (advertenties op onze website) wordt deze mogelijkheid gebruikt door een module die we gebruiken op onze website en daarom automatisch geplaatst. AdSense is een product van Google en voor meer informatie omtrent Google en Privacy verwijzen wij u naast bovenstaande url ook graag door naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl
Gebruikte namenDelen
_gcl_auPrivacyverklaring
Facebook Pixel
Doel: De Facebook-pixel zorgt ervoor dat je op Facebook relevante advertenties van Thinking-Sports Nederland te zien krijgt.
Retentieperiode: Open Einde (zie beschrijving)
Beschrijving: Facebook slaat gegevens op zolang zij deze nodig hebben om producten en diensten aan te bieden. Gegevens die gekoppeld zijn aan je eigen Facebook-account, worden bewaard tot je jouw account verwijderd, tenzij Facebook deze gegevens niet langer nodig heeft.
Gebruikte namenDelen
Pixel wordt geĂŻmplementeerd via een scriptPrivacyverklaring
Google Remarketing
Doel: We willen je graag nog een keer op Thinking-Sports attenderen als je op relevante termen zoekt in Google
Retentieperiode: 90 dagen
Beschrijving: Als je op onze site bent en dus op enige wijze interesse toont in onze producten, is het voor ons handig als we je nogmaals op ons bestaan kunnen attenderen als je zoekt op relevante termen op Google. Jouw eerdere bezoek wordt geanonimiseerd opgeslagen als 'een bezoeker van onze site'. Als je binnen 90 dagen nog een keer zoekt op relevante termen kan dit een advertentie van Google triggeren rondom de zoekresultaten.
Gebruikte namenDelen
GeĂŻmplementeerd via een scriptPrivacyverklaring
Google Tag Manager
Doel: Het plaatsen van verschillende scripts en cookies
Retentieperiode: Browsersessie
Beschrijving: Wij gebruiken Google Tag Manager om de scripts en cookies zoals benoemd in onze Privacy Policy en Cookie Beleid te plaatsen. Na jouw sessie worden de Google Tag Manager gegevens verwijderd. Voor meer informatie omtrent Google en Privacy verwijzen we je graag naar deze pagina: https://policies.google.com/privacy?hl=nl
Gebruikte namenDelen
NIDPrivacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Thinking-Sports Nederland
Deborah Hoeve 21
2804 HH Gouda
Nederland
Website: https://thinking-sports.nl
Email: privacy@thinking-sports.nl
Telefoonnummer: 085 - 743 02 43

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd