Contact Met Thinking-Sports Nederland

Hieronder kun je via het formulier contact met ons opnemen. Onze verdere gegevens vind je hier ook. Mocht je een demo willen aanvragen, klik dan op de groene knop hieronder en je komt op de pagina terecht waar je je aanvraag kan doen.

Thinking-Sports Nederland

info@thinking-sports.nl

tel: 085 – 743 02 43

Of vul het contactformulier hieronder in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Wil je liever dat we je even terugbellen? Laat dan hieronder je telefoonnummer achter. Zet in je bericht svp op welke datum en welke tijd je beschikbaar bent. Let op dat onze openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur zijn.

Onderwerp (verplicht)

Je bericht (verplicht)

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij zullen op geen enkele manier zaken als email en telefoonnummer doorgeven aan derde partijen.

Als je hieronder op verzenden drukt, verzend je de gegevens die je hierboven hebt ingevuld naar ons. Je moet hieronder in het kader van de privacy wetgeving (AVG) nog wel even aangeven dat je akkoord gaat dat wij deze gegevens gebruiken om contact met je op te nemen in het kader van je contact aanvraag. Dit contact kan per email zijn (zowel automatisch gegenereerde e-mails als persoonlijke emails) of per telefoon indien je je nummer hebt achter gelaten.

Tevens ga je ermee akkoord dat we je af en toe op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen Thinking-Sports Nederland en je op de hoogte stellen van speciale aanbiedingen of ons referentie programma waarbij je flinke kortingen krijgt door andere clubs aan te brengen. Als je deze nieuws e-mail niet meer wilt ontvangen, klik je op de uitschrijflink in één van de toegezonden e-mails.

Zo, dat is een heel verhaal. Ben je toch akkoord, geef dat dan svp hieronder aan.


Vraag een Demo Aan